Amb la celebració de la Pasqua, el mes d’abril ha encetat un temps més càlid, que comença a recordar l’estiu. Per això, ara ens fa més ganes de plats més lleugers. Per tant, és el moment ideal per augmentar la ingesta de fruita i verdura de temporada. Així, aportarem nous nutrients al nostre organisme. La fruita i verdura d’abril és molt variada i gustosa i conta amb moltes propietats saludables. De fet, sobre algunes d’elles ja hem parlat en articles anteriors. Per exemple, els beneficis de les carxofes. Tant en el nostre bloc com a les nostres xarxes socials Facebook o Instagram.

A més, ja sabeu que podeu comprar aquestes fruites i verdures i altres productes de primera qualitat en la nostra botiga online i rebre’ls a casa còmodament. Per tant, ja no hi ha excusa per no menjar de temporada i millorar la nostra salut amb una dieta mediterrània molt sana, que és l’enveja de tot el món!

Idò veiem, a continuació, quin és el calendari de la fruita i verdura d’abril. Aquí trobarem múltiples beneficis, aportats pels minerals i les vitamines, imprescindibles pel bon funcionament del nostre organisme i que se concreten en aspectes digestius i depuratius, que ens poden ajudar amb el control del pes, entre d’altres avantatges.

Fruita i verdura d'abril