La història de Fruites Bonany es remunta 50 anys enrere, quan Jordi Vanrell Monroig va posar els fonaments del que avui és Fruites Bonany. Vanrell estava arrelat al poble de Petra, una zona amb molta tradició agrícola. Allà va començar la seva activitat comercial. Es va destacar per la qualitat dels seus productes i el seu entusiasme fener. Això, aviat el varen permetre vendre als mercats de Palma. Uns anys més tard, es va poder instal·lar professionalment a MercaPalma, en qualitat de majorista de fruita i verdura.

La incorporació dels seus fills al negoci va fer possible obrir una línia comercial entre les Illes Balears i la Península. Les noves generacions, sens dubte, havien heretat l’esperit innovador de Jordi Vanrell i això, sumat a la professionalitat de tot l’equip, va convertir a Fruites Bonany en una empresa puntera en el seu sector, l’esforç de la qual ha posicionat el producte mallorquí a un altíssim nivell al llarg dels anys.

Avui en dia, la història de Fruites Bonany continua viva gràcies a que segueix innovant en matèria de sostenibilitat i bones pràctiques mediambientals, aplicant una agricultura i uns processos de treball que permeten un desenvolupament empresarial compatible amb el respecte pel nostre entorn. Continuem escrivint la nostra història mirant cap al futur!

Si ens voleu conèixer millor, visiteu la secció Empresa al nostre web!