La feina ben feta sempre és una satisfacció personal. Si a més, és reconeguda, la satisfacció és doble. Pero, sobretot, compartir-ho amb vosaltres és el que li dóna sentit. És una gran notícia contar-vos aquesta notícia sobre el nostre company Jordi Thomas Vanrell i Alfred Schlesier. Ambdós han estat guardonats amb el Premi Explorer UIB. Aquest premi ha estat lliurat en reconeixement al seu projecte . Aquest projecte proposa sotmetre al rebuig orgànic del mercat majorista a dues transformacions: per un costat, el rebuig es transformaria en biogàs amb l’objectiu de generar energia renovable aprofitable per la mateixa activitat del mercat;  per altra banda, es transformaria en biofertilitzant que tornaria als productors. D’aquesta manera, es tancaria el cicle de l’economia circular dins el mercat i aquest, a més, seria autosuficient.

PROGRAMA EXPLORER

Explorer és un programa d’àmbit estatal. El seu objectiu és donar suport als joves amb projectes econòmicament sostenibles. La base d’aquest programa és la formació digital. Una experiència intensiva que es desenvoluparà al llarg de dotze setmanes. Es durà a terme en el context del European Innovation Academy, un esdeveniment de caire internacional que en aquesta ocasió tindrà lloc a la ciutat de Lisboa. Durant aquest temps, els guardonats gaudiran d’una formació en matèria de Creació i Gestió d’Empreses i en Gestió de la Innovació a través de la qual desenvoluparan solucions sòlides, viables i sostenibles enfocades a la resolució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fixats per les Nacions Unides.

Com podeu veure, a Fruites Bonany els conceptes economia circular i sostenibilitat tenen molt de pes, ja que no tan sols els apliquem a la nostra feina diària, sinó que a més reben importants reconeixements, com el Premi Explorer UIB. Seguirem així i estem segurs que contem amb el vostre suport, ja que, com a consumidors, jugueu un paper molt important en la transformació dels procesos de producció. Gràcies també pel vostre compromís!

Premsa

Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears
El periódico de la energía
Última Hora | El Económico