És el moment ideal per gaudir d’una verdura de temporada tan sana i gustosa com és l’albergínia. Ja hem explicat en anteriors articles, tant al nostre bloc com a les xarxes socials, les propietats d’aquest aliment i ara, amb aquesta recepta de pastís d’albergínia, podreu aprofitar tots els seus beneficis. Menjareu sa i bo, sense renunciar al vostre temps, perquè és molt fàcil de preparar. I tant si mengeu en família com si teniu convidats, sorprendreu a tots, perquè els hi encantarà. Preneu bona nota de la recepta!

Ingredients
 • 1,5 kg d’albergínies.
 • 500 g de cebes.
 • 1 kg de salsa de tomàtiga natural.
 • 2 kg pebres vermells grans
 • 6 ous
Preparació
 1. Tallar i pelar els pebres en forma de cubs.
 2. Afegir els pebres en el forn a uns 200ºC
 3. Pelar i tallar les albergínies en trossos petits. Després s’afegeix la sal i es fregeix en abundant oli d’oliva verge.
 4. Col·locar els pebres en la paella.
 5. Picar les cebes i preparar un bon sofregit, afegir unes quatre cullerades soperes de salsa de tomàtiga.
 6. Batre els 6 ous i barrejar-ho tot.
 7. En un motlle col·locar paper vegetal perquè no s’aferri la massa al motlle i hagi complicacions a l’hora de separar-lo. Es col·loca en el forn a 180ºC durant una hora, després es treu del motlle una vegada refredat i s’afegeix per damunt una mica de salsa de tomàquet. I toca gaudir de la vostra recepta de pastís d’albergínia!

Recordeu que la clau perquè la vostra recepta sigui exquisida està també en la selecció de la matèria primera. Aposteu sempre per un producte fresc, de proximitat i de qualitat que afegeixi valor a la vostra recepta. A l’hora de seleccionar les albergínies, com és el cas, assegureu-vos de que estiguin ben cuidades i descarteu aquelles que pressentin cops o un color marró fruit de l’oxidació.