El mes de maig ha començat amb un temps càlid que promet deixar enrere les pluges d’abril. Així que el sol ens acompanyarà i les temperatures augmentaran. Això es tradueix en una alimentació més fresca i lleugera. Per tant, és un bon moment per gaudir més que mai de menjar fruita i verdura de temporada. Les condicions mediambientals d’aquest mes les doten d’un gran sabor i molts nutrients.

Ja sabeu que a Fruites Bonany som uns grans defensors de la dieta mediterrània. Precisament, es caracteritza per basar la seva filosofia en consumir productes de temporada per tal d’aprofitar al màxim els seus beneficis. De fet, les propietats de les fruites i verdures de maig us hem parlat en altres ocasions. Per exemple, els beneficis de l’alvocat. A més, ja sabeu que podeu comprar aquestes fruites i verdures i altres productes de primera qualitat a la nostra botiga online. Els rebreu a casa còmodament. Així doncs, ja no hi ha excusa per a no menjar de temporada i millorar la nostra salut amb una sana dieta mediterrània, que és l’enveja de tot el món.

Veiem, a continuació, quin és el calendari de les fruites i verdures de maig. En ell trobarem molts beneficis que ens ajudaran, per exemple, a controlar el colesterol, guanyar vitalitat o lluitar contra les infeccions.

 

Fruites i verdures de maig Fruites i verdures de maig